Valentine's Dag

Valentinsgaven til kæresten der har alt!

Har du fundet den eneste ene? Hende – eller ham – der får dit hjerte til at banke ekstra hurtigt?

Valentinsgaven til kæresten der har alt!Som gør dig helt igennem lykkelig, og som får dig til at smile. Blot ved tanken om ham eller hende? Og som du slet ikke kan forestille dig et liv uden, men ønsker at tilbringe resten af livet med? Det er da værd at fejre! Selv om man bør fejre hinanden og kærligheden hver eneste dag, så skader det ikke at gøre lidt ekstra. Bare ind i mellem. Og ikke mindst på Valentins Dag. Årets ubetingede største kærlighedsdag, som oprindeligt stammer fra USA, men som i dag også fejres over resten af verden. Således også her i Danmark.

Ingen undskyldning for at glemme datoen

Og der er absolut ingen undskyldning for at glemme denne dag. For Valentins Dag falder lige præcis på samme dato hvert år. Nemlig den 14. februar. Og skulle du være bange for at glemme denne kærlighedshøjtid? Så sørg for at skrive den i kalenderen og sætte en alarm et par dage inden. Det vil din elskede sætte stor pris på! For på netop denne dag er ekstra mulighed for at hylde kærligheden og den man holder af. Det sker typisk at man giver hinanden gaver. Det kan være smukke blomster, lækker chokolade eller en dejlig middag på byens bedste restaurant.

Erstat blomsterne med en bil

Men du kan også vælge at gøre endnu mere ud af netop denne dag. Hvorfor nøjes med blomster og chokolade? Hvorfor ikke give noget, der kan bruges og gøre gavn mange år frem i tiden? Her taler vi ikke om smykker eller et lækkert ur. Tværtimod. For hvorfor ikke forkæle din eneste ene med en ny bil? Det kan om noget få parforholdet op i 5. gear og give fart under kærligheden! Og selv om det kan lyde meget dyrt, behøver det ikke at være det i det lange løb. Billån er løsningen, for dig der gerne vil give en gave helt ud over det sædvanlige!

Lån til den ultimative gave

En bil er en kærlighedserklæring der er til at få øje på. Og forhåbentlig også glæde af. Og vælger du at tage et billån for at finansiere din kærlighed? Så er det nemt og enkelt hvis du benytter dig af en internetbank. Her kan du hurtigt få et overblik over hvad et billån vil koste dig. Du kan låne op til 500.000, og du får svar på din ansøgning i løbet af ingen tid.