Valentine's Dag

Romantisk Middag

Du er ved og gøre klar til valentines dag, hvorfor du nu søger efter, hvordan du laver en perfekt romantisk middag til dig og din udkårne.

Vi har her i artiklen valgt og gennemgå forskellige scenarier, hvor du laver middagen i vante omgivelser i hjemmet, eller hvis du foretrækker og gå ud og fejre dagen, har vi også nogle anbefalinger til dette nederst i artiklen.

romantisk middag

Hvad der kendetegner en romantisk middag er en meget subjektiv vurdering, hvorfor vi ikke kan bestemme, hvad der skal på menuen eller andet.

Ting som oftest kendetegner en romantisk middag, er en lækker flere retters menu, hvor begge parter elsker maden, derudover levende lys på bordet, dæmpet belysning – og sid gerne privat, denne del er ment i forhold til parret der leder efter en restaurant, led efter et sted, hvor du ikke føler du kan være med i sidebordets samtaler. Basalt set handler det om og danne en intim atmosfære, hvor der kun er plads til dig og din kæreste

Romantisk middag med kæresten

Mange elsker parmiddage med venner og bekendte, men skal middagen være romantisk skal det blot være dig og kæresten. Som oftest er det en god ide for parforholdet og tage et break, og nyde hinanden over en romantisk middag, hvor man bare slapper af i hinandens selskab og nyder hinanden.

Så vi anbefaler klart, at man holder romantiske middage med kæresten oftere end bare Valentines dag – men det er en god undskyldning for og gøre det også denne dag.

Romantisk middag menu

Hvad skal der på menuen for, at det er en romantisk menu? Det er lidt forskelligt, og det er ikke romantisk bare på grund af menuen, men handler mere om omgivelserne.

Oftest består en romantisk middag af flere retter, det er for og lade  tiden gå, fik du nu serveret du mader med leverpostej, ville du nok ikke kategorisere det som romantisk, fordi du er færdig med og spise på 2 minutter og bliver dermed hurtigt klar til næste ting.

I stedet handler det om at læne sig tilbage, nyde maden og hinandens selskab.

Nogen gange er en romantisk middag en god gammel dansk 3 retters andre gange er det sushi – og for andre et det en tur på fransk restaurant, intet er rigtigt eller forkert her.

Romantisk middag for 2

Den romantiske middag for 2 handler om og opleve hinanden og skabe en intimoplevelse for begge parter, sænk lyssætningen, tænd et par stearinlys og nyd hinandens selskab, hav hinanden i tankerne i første række og i anden række kommer maden, og kun med denne prioritet opnår du den romantiske middag for 2 personer 😊

Romantisk aften med middag derhjemme

Det er altid nemmere og sikre sig den intime og romantiske oplevelse hjemme ved jer selv, dog kan det også fjerne noget af hyggen, hvis du skal rende i køkkenet hele tiden og kokkerere.

Så du må tage et valg, om du vil være sikker på, at kunne snakke privat med din bedre halvdel i hjemmet, og stresse lidt over maden selv – eller om restauranten er bedre, måske står bordene lidt tættere og privatsfæren bliver måske lidt brudt, men tilgengæld er du fri for og stresse over maden.

Vil du gerne afholde din romantiske middag derhjemme, men føler ikke du er den bedste kok, så er der også råd for dette: Chefmade er opfundet, hvor du kan hyre en kok til og komme hjem i privaten og kokkere til dig og dine gæster.

Læs mere om Chefmade og deres madoplevelser i dit hjem her

Romantisk middagsbox

Er du på udkig efter en romantisk middagsbox, anbefaler vi du kigger forbi Maaltidskassen.com, hvor du finder alle mulige måltidskasser, der gør madlavningen lettere i dit hus.

Du slipper for og handle ind, og alt du skal gøre er og følge opskriften der oftest kommer med måltidskasserne, husk flere måltidskasser leveres med tilberedte grøntsager og afvejede kryderier – så alt du skal gøre er og mixe det op. Er du en af dem der slet ingen tid har kan du også finde en middagsbox der kommer med foliebakker, der blot skal i ovnen og så er maden klar. Voila og kokken har serveret maden. Ingen stress og jag – sæt dig let ned og nyd det på din bag.

Hvor finder man en romantisk middag

Er du på udkig efter en restaurant der serverer en udsøgt romantisk middag, er du komemt til det rette sted. Vi kan ikke hjælpe dig i alle byer, men prøver så godt som nedenfor.

Enhver by har deres egne restauranter, og mange har specielle valentines dags tilbud klar til deres kunder. Det er svært for os og sige, hvilken restaurant du skal booke, dog kan vi anbefale og kigge væk fra concept restauranter som Jensen Bøfhus, Flammen etc., hvis romantiken skal være i højsæde, så find en mere privat og intim restaurant – det giver hyggeligere resultat.

Gavekort til romantisk middag for 2

Leder du efter et gavekort til en romantisk middag, anbefaler vi du tager et kig hos DuGlemmerDetAldrig.dk eller GoDream.dk – her kan du også let finde muligheder, der giver en overnatning med i prisen, for at toppe romantikken mest mulig.

Romantisk middagsoplevelser hos DuGlemmerDetAldrig

DuGlemmerDetAldrig.dk har specialiseret sig i og levere oplevelser til danskerne, hvorfor du ikke blot finder almindelige middage eller hotelophold – nej du finder romantiske oplevelser, som I kan huske.

Hvis du gerne vil se de romantiske smagsoplevelser DuGlemmerDetAldrig tilbyder, kan du tage et kig lige her.

Romantisk middag hos GoDream

Var udvalget ikke stort nok hos DuGlemmerDetAldrig, eller kunne du bare ikke finde din ønske restaurant, frygt ikke. GoDream tilbyder samme type oplevelser som ovenstående, og du finder måske det du søger i deres store gastronomiske oplevelses oversigt her

Romantiske restauranter

Her finder du en liste over anerkendte romantiske restauranter i hovedstadsområdet:

  • Orangeriet
  • Restaurant Krebsegården
  • Rådvad Kro
  • Mielcke & Hurtigkarl
  • Frederiks Have
  • L’Éducation Nationale
  • Bodil – Et spisested
  • Chez Bruno
  • Restaurant Mêlée
  • Bojesen i Tårnet