Valentine's Dag

Send blomster til Valentinsdag 2024

På årets mest romantiske dag, Valentinsdag, er det blevet almindelig kotume i Danmark, at manden sender sin kone/kæreste en buket blomster. Det er det de fleste mænd gør, for ikke og få håret i postkassen. Det skal dog ikke alt sammen være så uoverskueligt, når man skal sende blomster til sin kæreste, hverken til Valentinsdag eller alle andre dage om året. Man kan let og simpelt finde den buket man ønsker og levere. Ligegyldigt hvor i landet man bor, kan man med fordel bestille gennem Euroflorist, de leverer over hele landet.

Ved du, hvilken blomst der er din partners yndlings? Klicheen siger jo, at en romantisk buket består af røde roser, men er din kæreste/kone nu mere til tulipaner, liljer eller andre blomster – så vil det virke mere personligt og fremsende hende en buket af hendes yndlings blomst. Skal du toppe romantik barometeret, så få dem oven i købet i hendes yndlings farve. Er du i tvivl om farvernes betydning, så rul ned i bunden af denne artikel inden du bestiller din buket, så du ikke sender en buket med skjulte undertoner.

Blomster til Valentinsdag

Hele Valentinsdag konceptet, er ved og have slået rod i de danske traditioner – og anses ikke længere bare for, at være en amerikansk tradition. Du kan være forvisset om, at din kone/kæreste vil sidde ængsteligt på sin stol, og vente på, hvornår hendes buket kommer ind af døren.

Hvis andre kvinder på kontoret, modtager en buket blomster – men din partner ikke gør, så mister du nok lidt point på bogen for en stund.
Skal du være dagens helt i skysovs, så sørg for hun modtager en buket hvert år den 14. Februar, så har du gjort din “pligt”.

Selvom du er typen der mener, at Valentinesdag er noget kommercielt ***, så er det ikke sikkert din partner har det på samme måde. Du kan rent faktisk slippe ret let om det, ved og bestille en buket blomster, direkte fra din computer.

Euroflorist er din bedste ven

Skal du have en let måde og bestille blomster på til Valentinesdag – så bestil online ved Euroflorist.dk. Euroflorist er landets førende online blomsterbutik, og med næsten 10.000 følgere på Facebook, og over 20.000 anmeldelser på Trustpilot (med en score på 8 ud af 10), så tør vi godt og anbefale euroflorist, som din partner-in-crime til Valentinsdag.
Put du trygt din tro til Euroflorist kan levere den perfekte buket til din udkårne.

Alt du skal gøre, er at klikke her à finde den buket du mener din udkårne, vil blive gladest for à og når du så har betalt, så alt der er tilbage, atlæne sig tilbage og vente på de takkende beskeder 😊

Her kommer et udvalg af Euroflorists mest solgte buketter:

Levering af blomster til Valentinsdag 2024

Falder valentinesdag på en hverdag, kan det være svært for mange og få leveret buketten personligt til sin partner, hvorfor man med fordel kan bestille buketten online, og få den leveret direkte til sin udkårnes arbejdsplads.

Falder Valentinesdag i weekenden, kan du stadig bestille den, så den leveres til jeres hoveddør – og overraskelsen er dermed større for din udkårne – fremfor “hvis du lige har været ude og køre” og kommer retur med en buket til hende.

Vær ude i god tid, når du skal bestille blomster til valentines dag. Kom ikke dagen i forvejen eller på dagen og forvent alle blomster butikker kan hjælpe dig med, at levere, da valentinesdag nok er blomsterbindernes travleste dag på året. Så bestil gerne en uges tid før.
Sæt en reminder på din telefon allerede nu, for ikke, at glemme det, til 7. Februar, så har du en uge til og finde den perfekte buket.

Det betyder farverne

Der er som oftest flere betydninger af alting, men her er nogle af de oplysninger vi kunne finde på blomstens farve og dens betydning.

 • Rød: Kærlighed og glæde
 • Blå: Troværdighed og troskab
 • Grøn: Glæde og venskab
 • Purpur/bourgogne: Stolthed
 • Mørkerød: Jeg savner dig
 • Orange: Du er sød og dejlig
 • Rosa: Forelskelse og troskab
 • Hvid: Renhed og Jomfruelighed
 • Lilla: Held og lykke
 • Gul: Du er mit livs lykke
 • Lyslilla: Betagelse og beundring
 • Pink: Graciøsitet

Andet jeg skal huske?

Der er mange mænd der kun bestiller en buket blomster. Men du kan også tage den hele vejen, og bestille en romantisk middag – eller er falder 14. Februar op til en weekend måske booke et romantisk weekendophold.

Sidder du som kvinde, og leder efter den perfekte ide til en romantisk gave til manden, så læs med her.