Valentine's Dag

Sådan får du den bedste Valentinsdag som single

forkæl dig selv til valentinsdag

Er din Valentinsdag-blues allerede startet? Mange bliver fortvivlede i starten af februar, når de stadig er single, med Valentinsdag lige om hjørnet!

Selvom du er single, behøves valentinsdag ikke og være en glemt eller deprimeret dag! Vi vil i denne artikel gennemgå med dig, hvad du, som single, kan gøre, for at få den bedse valentinsdag! Måske endnu bedre end med en partner.

Selvforkælelse

Valentinsdag er en dag i kærlighedens tegn, men hvem siger, hvilken kærlighed du skal fejre? Hvad med kærligheden til dig selv?

Selvom du er single på valentinsdag, behøves du ikke og sidde og kigge nervøst rundt, når dine kollegær modtager en buket blomster, i stedet send en buket til dig selv, så er du sikker på dit humør også løftes i løbet af dagen.

Du kan også booke en skønhedsbehandling, spis din livret, hyg dig på sofæn med din favorit-serie! I bund og grund forkæl dig selv med de ting, du ville håbe din kæreste ville have gjort for dig.

Eventyret

Hvad har du altid haft løst til og prøve? Brug dagen på og udforske nogle af livets uendelige muligheder! Book en prøvetime til den sport du har overvejet og starte til hele livet, hvad end det er Yoga eller fægtning. Find en ret elle dessert, du altid gerne har villet kunne mestre og lave, eller gå på museum eller i teatret!

Brug d. 14. Februar til, at udforske dig selv ved, at udfordre dig, til noget du aldrig har prøvet før!
Dette er en fantastisk måde og henlede tankerne på andet end, at du er single 😊

Fejr den med dine venner/veninder

Du er formentligt ikke den eneste i din vennegruppe der mangle ren Valentins Date, så inviter dine ven(ner) elle vendinde(r) med ud på en romantisk middag, og hyld singlelivet, og nyd selskabet med folk der betyder noget for dig, fremfor og jagte en date, med en du måske aldrig ser igen efter denne dag.

Rejs væk

Hænger valentinsdag dig langt ud af halsen, og du er helt i kulkælderen over stadig og være single, så er det måske oplagt, og bestille en weekendtur væk fra det hele, tag til en storby og oplev deres mange facetter og kulturen – det burde få dine tanker på andet end denne dag.
Er pengepungen halvtom, men du føler du bare må afsted, så kan du overveje et kviklån.

OBS! Vi anbefaler ikke du optager et lån du ikke kan tilbagebetale, men nogen gange kan du hjælpe og optage et lån – så så længe du gør det med omtanke på din økonomi, kan det måske være det rigtige for dig.