Valentine's Dag

Giv din udkårne blomster for alle pengene

Den 14. februar er det Valentinsdag. Oprindeligt er det en amerikansk tradition, men med årene har den bredt sig til andre lande. Her i blandt Danmark, hvor det for mange er en kærkommen anledning til at give sin elskede gaver. Og ikke mindst selv at modtage gaver. Det er typisk chokolade og ikke mindst blomster, der bliver givet i stor stil på Valentinsdag. Gerne røde roser. Enten blot en enkelt langstilket rose – eller en kæmpebuket af de smukke blomster, der er et evigt symbol på ægte kærlighed.

Blomster siger mere end 1000 ord

valentines buketMen blomster kan være dyre! Især omkring højtider som Valentinsdag. Og vil du gerne have en buket, der for alvor viser dine følelser, så skal der altså mere end blot et par stilke til. For husk: Blomster kan sige mere end 1000 ord – og netop i disse tider har vi alle brug for lidt ekstra kærlighed. Men er pengene små, kan det være en stor udskrivning at gå ned til den lokale blomsterhandler efter en smuk buket.

Spar penge på Valentins buketten med rabatkoder

Men blomster skal hun have! Det et Valentinsdag lige om lidt, og hvad vil hun ikke tænke, hvis hun intet får? Der er heldigvis en løsning til dig, der enten ikke kan – eller ikke vil – bruge formuer på blomster. Men samtidig gerne vil overraske og glæde din udkårne. Løsningen er rabatkoder. For lige som til alt andet, er der også rabatkoder til blomster. Hvis du ikke lige er stødt på dem i den seneste tid, så kan du søge efter dem på nettet. Enten ved at google, eller ved at finde frem til de sider der har samlet rabatkoder til alt mellem himmel og jord.

Det vil være alle pengene værd!

Med en rabatkode er det ikke alene muligt at spare en masse penge på en smuk buket blomster. Du kan enten vælge at købe den buket du havde planlagt og derved spare penge i forhold til den oprindelige pris. Men du kan også vælge at købe endnu flere blomster for de samme penge. Dermed får du endnu mere for dine penge – uanset hvordan du gør. Og det vil med garanti skabe glæde hos modtageren, når blomsterne ankommer!

Overrask en du holder af

Har du ikke en eneste ene? En kone, en kæreste eller en mand? Så kan du også vælge at sende blomster til en du holder af. Eller en der bare trænger til en kærlig hilsen. Det kan naturligvis gøres på alle tider af året. Det vil med sikkerhed både overraske og glæde modtageren, når der ankommer en uventet buket af den fineste slags. Så hvad venter du på?