Valentine's Dag

Derfor er en parvibrator den bedste Valentines gave du kan give!

Uanset om du fejrer Valentines Dag eller ikke, så er det en oplagt anledning til at fyre lidt op under både parforholdet og sexlivet. Send blomster til din udkårne er altid en dejlig overraskelse. Men du kunne også overveje at forkæle overraske din partner med ekstra frækt legetøj. Det vil ikke alene kunne give jer en oplevelse ud over det sædvanlige – men også mulighed for at udleve jeres inderste seksuelle fantasier. Der findes et væld af sexlegetøj på markedet, men netop på Valentines Dag kan det være en fordel at vælge noget I kan nyde sammen. Legetøj der får temperaturen – og safterne – til at stige, og som kan gøre dette års Valentines Dag til noget ud over det sædvanlige! Noget af det der hitter allermest, hvis det skal kunne tilfredsstille begge parter, er en parvibrator.

Ekstra nydelse for jer begge

romantiske blade

Men hvad er en parvibrator så for en størrelse? Det er først og fremmest en vibrator der både sikrer ham og hende ekstra nydelse i forbindelse med forspil eller sex. Det kan både være en vibrator til hende, hvor han kan styre vibrationerne på op til flere meters afstand. Det kan være utroligt pirrende som optakt til en hed nat, hvis I for eksempel er i biografen eller ude at spise. Endelig kan en par vibrator også bestå af to individuelle stykker legetøj, der er perfekte sammen. Det kan for eksempel være en penisvibrator til ham, der kan gøre nydelsen endnu større i forbindelse med både handjobs og blowjobs. Og til hende en vibrator der stimulerer klitoris med dybe vibrationer. Hvilken parvibrator der passer bedst til jer, kan være svært at sige. Ofte vil det kræve at man prøver dem af for at finde ud af, hvad der fungerer bedst. Men ellers kan I med fordel tjekke diverse testsider, der har afprøvet nogle af de par vibratorer der er på markedet. Her vurderes både på funktionalitet, effekt og pris.

Vibratoren – den trofaste elsker

Har du endnu ikke din egen ”Valentine”, der kan overøse dig med blomster, chokolade og frække gaver? Så benyt lejligheden til at forkæle dig selv med lidt sjovt legetøj. For selv om en vibrator ikke kan erstatte hverken en kæreste eller en tilfældig sexpartner, så er der mange fordele ved den. Den er ikke alene trofast. Den er også ekstremt udholdende (husk ekstra batterier) og garantien for orgasme er tæt på 100%. Endelig er der også den fordel, at den er billig i drift og med garanti ikke blot ruller om på siden for at falde i søvn bagefter. Den er altid klar, når du er!

63% af os har noget frækt i skuffen

Alligevel kan det godt være forbundet med en del tabu overhovedet at overveje at købe en vibrator. Og det er ærgerligt. For det er kan være et fantastisk supplement til sexlivet i al almindelighed. Eller til det manglende sexliv, hvis man er i den situation. Og du vil næppe være den første – eller sidste – der bruger penge på lidt pirrende legetøj. Undersøgelser har nemlig vist at 63% af den voksne danske befolkning har en eller anden form for sexlegetøj i skuffen i sengebordet. Det vil blandt andet sige dildoer, vibratorer – kært barn har mange navne. Så glem bare de fine fornemmelser og de røde kinder.

Lad os guide dig til din nye vibrator

Uanset om du er single eller i et forhold er en vibrator et glimrende hjælpemiddel. Det kan bringe nyt liv i parforholdet og tilføre en helt ny dimension til livet på lagnerne. Hvad enten man bruger den alene eller sammen med en partner. Om det er Valentinsdag eller ikke. Nøjagtig som det er tilfældet med den ”ægte vare” findes der et hav af forskellige vibratorer. Alle med hver deres spændende funktioner. Og det kan unægtelig være svært at vælge. Her kan du med fordel kigge dig lidt om på nogle af de mange sider på nettet og finde ud af hvilken vibrator der er fundet bedst i test.

En ægte Womanizer!

Man kan ikke snakke om vibratorer, uden at nævne Womanizer. Et mærke, der har taget verden med storm og står bag nogle af de bedste produkter af sin slags på markedet. Designet med forståelse for kvindekroppen og for den eftertragtede orgasme. Noget af det, netop disse vibratorer er kendt for, er det flotte design, der næsten kan friste en til at lade dem ligge fremme. Og der er med garanti også en Womanizer der passer til dig. Eller som din kæreste, partner eller ægtefælle kan forkæle dig med. For eksempel på Valentinsdag.

Verdens mest berømte vibrator

Har man først fået øjnene op for Womanizer, så ligger verden åben. Og sexlivet bliver aldrig det samme uden, så der er ikke noget at sige til, at de tog verden med storm, da de så dagens lys i 2015. Kendetegnene for netop Womanizers er, at de fungerer ved hjælp af en særlig teknologi , der stimulerer klitoris ene og alene ved hjælp af luft. Det sker ved henholdsvis at puste luft ud og suge luft ind ved så høj hastighed, at klitoris bliver pirret af pulserende trykbølger. Alligevel er den overraskende nem at bruge. Den skal blot placeres på klitoris – så er det bare at læne sig tilbage og nyde det. Og du skal ikke være bange for at blive overstimuleret eller øm. Det er blot luft, der gør hele arbejdet for dig.

Vi har testet de bedste for dig

Der findes næppe et produkt der minder om Womanizers. Den er helt sin egen – så hvorfor ikke prøve den af? Sortimentet spænder  bredt, at der er noget for enhver smag. Uanset om du foretrækker en helt enkelt eller en mere avanceret model. Er du i tvivl om hvilken variant du skal vælge? Så er der god hjælp at hente i nogle af de mange test, sexglade mænd og kvinder landet over har udfærdiget. Her har de testet en række udvalgte produkter og givet den deres uforbeholdne mening om resultatet. Og er du nysgerrig efter at vide mere om netop Womanizers unikke produkter? Så følg linket: Her kan du læse mere om vibratorerne fra Womanizer